Mobilbloggning

Sitter på bussen, ska till Unnaryd till Maja.. Är framme vid 18.... Så ni vet varför jag inte bloggar mer idag eller imorgon förmiddag
Pussiluss


No update

Asså helt seriöst har uppdateringen varit usel från min sida, har haft så mycket att göra, ska försöka komma back on track nu ;)
Kom just hem från en sjuk upplevelse, vattendisco.. Var där med Julia, Malin, Felicia, Lovisa och Jenny. Ni är bäst tjejer, gjorde mig en anning gladare också när jag blev ledsen. Chatten eller sms om ni läser detta bara!
Imorgon får vi se vad jag hittar på, är nog med nån! :D
hare
GAHAHAHAHAHAHHAH, HADE SERIÖST INGEN BILD SÅ TOG DEN SOM KOM UPP XD
sommaren, vit som jag var även då.......... Jag kan seriöst inte bli brun <//33
Sen får ni brorsans pack på köpet ;)

Om mig [Felicia]

Sov över med Stells inatt, har varit med Axel idag.. Snart ska jag till vattendiscot med Stella, Malin och Lovisa. Där ska vi träffa Jenny, Julia och säkert massor av fler.. ska bli awesome :D
Eftersom det här är mitt första inlägg tänkte jag dela lite om mig, Felicia.
 
F-in
E-nvis
L-iten
I-inte elak
C-ute
I-vrig
A-lltid älskat fotboll
 
Jag, Felicia. En tolvårig tjej levandes i Halmstad. Går på furulundsskolan i Halmstad, går i fotboll i IfCentern. På fritiden spelar jag fotboll och är med mina gryma vänner, hoppas ni ska tycka jag bloggar lika bra som Stella och stannar kvar!
Puss

Non bloggning

Hej, och förlåt för att jag inte har bloggat..
I lördags sov jag över med Matilda, och igår med Felicia och Malin..
Men jag har goda nyheter, nuförvärv här på bloggen! Felicia, min bästa vän ska börja blogga och vi ska ha en "dubbelblogg" Ska bli skitkul om ni frågar mig :D
Kommer med mer uppdatering & skoj så smånningom 

Haters gonna.... change

Hade just tänkt sätta mig och spela in den där vloggen till er, men vet ni vad.. Jag har fan inte lust med det längre. Jag skulle bara skriva ett snabbt inlägg om att vloggen var påväg så har jag fått en kommentar, sprängfylld med massa förolämpningar.
 
 
Jag godkänner kommentaren för jag vill att folk ska se hur jävla respektlös man kan va.
Suger jag på att blogga? Hur förklarar du omkring 70 läsare om dagen på bara några veckor?
Och att jag är ful.. Jag kan fanemej själv säga att jag inte är ful. Jag är ingen supermodell. Men ful har jag aldrig varit, är inte, och kommer aldrig bli. Jag går i fotboll, jag tycker det är skitkul, problem? Och centern är fan det bästa laget man kan gå i. Etta i Eskilscupen, dom lagen brukar inte suga..Du gillar inte mig som person.. hmm.. ta det med mig, prata med mig face to face och berätta vad jag har gjort dig? Förlåt men jag fattar inte grejen med att lämmna en sån här töntig kommentar. Typiskt amatörer, hoppas du är modig nog att berätta vem du är med tiden.
 
Förlåt för alla svärord blir bara förbannad på det här -"-

links

Hej på er!
Har just ätit, ska försöka lägga mig i tid ikväll.. Det här med vloggen, ska bara lägga upp vad jag ska säga osv så får vi se om den kommer upp idag eller imorgon, det jag hinner och orkar! 
Men jag tänkte tipsa er om lite bloggar
 
Jennys blogg klicka här - länk
Jenny är absolut en av mina bästa och närmaste vänner, hon  är alltid rolig att va med och driver en riktigt intressant blogg om sitt vardagsliv. En deepshit då & då, besök gärna hennes blogg!
 

Michaelas blogg klicka här - länk
Jag har ingen alls kontakt med henne, men grym på att blogga är vad hon är. Mycket foton, passar mig perfekt.. Jag beundrar verkligen hennes stil, annorlunda men ändå cool. Önskar att jag hade mod nog att våga sticka ut..
Besök hennes blogg och ni kommer inte att ångra er!
 
Annies blogg klicka här - länk 
Annie är en jättebra bloggare! Förtjänar en titt! ;)
 
 
Vi hörs!
 

Maxat lov nu jao

HEJ ALLA NI STJÄRTFISAR DÄR UTE!
Har bestämt mig nu, mitt lov ska bli helt maxat, Bästa lovet någonsin!
Därför har jag bestämt mig för att bara göra roliga saker, har hänt mig så mycket sad things på sistone. Jag tänkte börja med att spela in en vlogg, till er.. Eftersom jag inte har fått min laptop en så kan jag inte redigera... men det får gå..
 
bakar bröd nu, hehe. Men när jag är klar med dom så sätter jag igång och spelar in!
Ska fota idag med hade jag tänkt mig..
så have a good time!
 

något att satsa på?

Slutade tjugo i ett idag, nu sitter jag hemma och bara chillar, ska fixa lite viktiga grejor sen. 
vad jag ville var att dela dom här fotografierna, tagna i veckan!
 
Min underbara mamma & bror 
 

 
lillasyster, Lotta 
 
 
 
q: är foto något värt att satsa på?

Photo

Dom senaste dagarna har jag börjat  fotografera  och börjat leta bilde rpå nätet, we heart it osv. Jag tror jag har väckt upp ett nytt intresse, det är sjukt kul. Jag kommer ha kvar denna bloggen, men alla mina fotografier hittar ni på http://stellasfoton.tumblr.com där ni är välkommna att titta in! Har inte hunnit lägga in så mycket än men sånt kommer med tiden! Jag jobbar även på en ny design här på bloggen, får se när den kommer upp! Ha det bra!
 
 

Pretty Little Liars

Ska kolla på några avsnitt av Pretty Litlle Liars nu, grym serie!
 

He made my day

Heej, längesen jag bloggade "ordentligt känns det som..
Nu ska jag skriva ett "ordentligt" inlägg till er! Sen ska jag städa rummet, ta en joggingrunda och plugga, har tusentals prov känns det som!
 
Idag är jag glaaaad! På grund av en kille, han gjorde min dag, hihi... Mer tänker jag inte skriva här på bloggen.
Taggar höstlov nästa vecka, ska verkligen satsa på ett maxat höstlov denna gången! 
I helgen ska jag sova över med min bästis Matilda! ÅÅÅÅH, jag har saknat henne så sjukt mycket! Grymt kul vi ska ha :D
 
Jag tänker ha en frågestund eller tävling på bloggen... när jag har tid, men bered er på att det kommer!
Nu måste jag gå vidare med mitt, bloggar nog mer ikväll!
HÖRS!!
 


Godnatt

Srry att jag inte har bloggat idag... Får bomba er imon! Puss


Dagens outfit

 
linne - H&M
jeansväst - hemmagjord typ
svarta jeans - BIKBOK

Tävling?

Maja åkte precis hem, seriöst.. UNDERBAR VÄN!! Har aldrig tråkigt när jag är med henne!
Imorgon blir det va med bästisfestis, Felicia.. ska bli kuuuul :D
Nu ska jag kolla på The vampire diares, Äntligen har jag hittat ett ställe där man enkelt kan hitta dom senaste avsnitten! Ifall ni vill följa serien kan ni kolla på säsong 1-3 på www.swefilmer.com och avsnitten på säsong 4 efter hand på www.tubeplus.me , funderar på att ha någon form av tävling på bloggen? Tycker ni?
 

home sweet home

Är hemma nu, har haft en GRYM semester.. orkar inte lägga upp några bilder eller berätta om det nu.. Imorgon ska jag va med Maja. Sen kanske jag bloggar på kvällen!
Ska nog kolla på Pretty Little Liars (swefilmer.com) nu sen ska jag sova, ha det bra & godnatt!!
får bli en gammal bild!

På flyget

Är Påväg hem nu, dom har wifi på flyget så aah..
Jag har haft det fett bra, har tonat håret oxå ska se om jag får till nån bra bild på det..
Jag va med pappa i nåt stort köpcentrum, och så hittade vi en angry birds butik!! Dom sålde bara saker med angry birds! Det fanns massa awesome saker .. Vi gick tillbaka ien timme senare och skulle köp ett ipadfodral typ men då va det stängt:( men jag får nöja mig med alla påsar angry birds godis vi köpte ( mitt favvogodis typ )
Imorgon ska jag till skolan, efter skolan ska jag va med Maja! Va riktigt längesen så det ska bli kul, i helgen ska jag kanske sova över med
Bästisen Matilda, vi har inte träffats på år känna det som
Men nu får ha det så bra!


Train

Sitter på tåget nu.. Lyssnar på musik! Är typ vid Lund, är såååå taggad! Älskar att flyga!! Ska snart kolla på film med Kalle. Ensam hemma tror jag det blir..
Asså jag hade inget att göra till en deepshit, såhär kommer lite true Shit, rätt så tråkigt men a proimse is a proimse..
Jag ska byta klass, jag har tröttnat på musik.. Thats it.. Så himla tråkigt egentligen.. Något som jag älskade så
Mycket innan, jag har helt tappat intresset bara för jag utnyttjade eller vad man ska säga det på fel sätt.. Men den goda nyheten är jag ska börja i felicias klass! Felicicia är en av mina tre bästavänner, hon är värd guld! Men jag måste lära mig att aldrig slarva när det gäller henne, jag har klantat mig förr, varit taskig och svikit henne.. Det var nära att vår goa friendship rök då, visst hon svek mig med, men aldrig mer säger jag bara! Vi är tajtare en någonsin! Om du läser detta Fille ska du veta hur mycket jag älskar dig! Eller vänta,, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig, hihi btw. Malin älskar sig med bara kom in på fille med skolan & allt hehe:*
Men back to Shit nu! Jag har inte velat skapa några fler starka vänskaps relationer osv än dem jag redan har i klassen som jag inte kan säga hejdå till sen på julavslutningen. Jag försöker vara med olika varje dag.. Men åååh, va gör jag?
1: går och blir kär
2: blir skittajt med tre tjejer ( så tajt man kan bli på en vecka eller nåt )
Klantiga jag, ååh.. Får räkna med tårar till jul..
Och snälla ni i min klass som läser detta, fråga inte vem jag är kär i osv.. Jag berättar för vem och när jag vill, acceptera!
Kommert nog ändå släppa han, låta han va.. Tror jag..
Uppehåll i fotbollen nu.., både hiss & diss från min sida, hissen för jag får vila ryggen och kan kör hårt igen om tre veckor, dissen är för jag kommer ju sakna det!
Det var typ allt för mig


Ive made a deepshit!

Den vill bara inte komma upp från ipaden!


Finland imon!

Tjaaaa, kommer inte blogga lika mke från imon t söndag, bara när jag kan, har internet, och tid. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt. Imorgon när jag sitter på tåget eller nåt så kommer jag göra ett eller flera LÅÅÅÅÅNGA inlägg som pay och för tidsfördriv.
Jag och en av dom bästa personerna i världen, älskar dig tjejen!


Hiss eller diss

Har inte så värst mycket att göra så kör på en hiss & diss!
bilder & icons tagna från google..
 
 
 långt håååååååååår! <33
ååhh, asså för typ två år sen klippte jag av mitt hår, ni anar inte HUR mycket jag ångrar det nu! Vill kunna ha långt hår att fläta osv.. Jag har hår till axlarna lixom, har funderat på löshår men det är ju ändå inte samma sak D:
 
 Musik i lurar är i stortsett det ända som kan rädda mig när jag ska sitta länge i bilen eller på en buss, när jag gör läxor och sånna saker! Jag blir alldelles uttråkad... Jag lyssnar flera gånger varje dag te x NU!!
 
 
 
LIGHT UP MY WORLD LIKE NOTHING ELSE<33333333333
seriöst fotboll, är på delad plats med mina vänner det ända som kan hjälpa mig när jag mår skit, jag älskar allt, att kämpa, springa, driva, finta, passa, skjuta.. Och känslan av att vinna och när bollen går in i mål :') IFCENTERN <3<33<33<3<3<3
 
 
 
långa skoldagar, seriöst det är det jobbigaste som finns, och jag som bor långt från skolan med kommer hem en timme efter att vi har slutat &så.. 
 
 
 
LAKRTIS.. seriöst det är på delad första plats med nötter till vad som smakar värst på vår värld!
JAG HATAR LAKRITS! Bara att tänka på det gör mig illamående, sen kan jag äta sånna godisar som är delvis lakrits ibland, men typ djungelvrål... När jag tänker på det har jag bara lust att spy..
 
 
 
att vara ensam på fredags eller lördagskvällar, asså att sitta ensam med datorn eller sitta ensam med film.. Det är ju HELT ensam jag menar, inte om man sitter med familjen då är det mysigt, eller med kompisar even better... Men att vara HELT ensam då, uäk... Sen kan jag ju tycka att det är mysigt att vara ensam ibland med !
 
Ha det bra!

 
 
 
 
 

On tha bus

Sitter på bussen nu, hem från skolan.. Funderar på en deepshit idag. Men problemet är att jag verkligen har nada att göra till en deepshit.. Eller jag har ju, men inget man vill ta upp så här öppet.. Idag var jag hela dagen i skolan med tre underbara tjejer! Om ni läser detta så ska ni veta att ni är helt awesome!!
Tog vaccinet mod livmoderhalscancer andra idag, Asså jag har sprutfobi så man kan säga att det gick sådär.. Tack Lisette som följde med mig <3
Jag tar tillbaks det jag sa igår, matchen var patetisk från början, men hurihelvete vänder man 4-0 till 4-4? Är verkligen den bästa halvleken jag har sett på länge av sverige! Och tack för det!
Ha det bra!
Hihi, lite egopics jag tog under dagen


Landskampen

Kollar på Sverige-Tyskland, riktig skitmatch.. 3-0 i halvlek. Är ju patetiskt om dom vill gå till EM enligt mig!

På torsdag ska jag till finland med min pappa och min bror, ska faktiskt bli kul!
Shoppa osv haha!


KOLLA MIN TUMBLR!

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Hall of Fame feat. will.i.am - the script

Lyssna med hjärtat och njut, en fantastisk låt <3
 

Photos

Tjo, eller vad man säger, höhö...
nejmen idag så har jag varit i skolan, sitter hemma hos mamma nu ska hem till pappa om en kvart eller nåt. Ska kolla landskampen Sverige - Tyskland ikväll med :D 
Är det någon som vet vart man kan kolla på the vampire diares season 4 har typ letat överallt känns det som. Skulle vara värt guld med en länkning i kommentarerna..
Var ute och fotade med Malin, bästisen hihi.. för ett bra tag sen, haha, men det skadar inte att slänga in bilderna så här får ni dom! Och ha en bra dag! Kanske bloggar mer ikväll..
 

Back on track

Back on track nu ja .

Helgen har varit awesome, vänner fotboll. När jag tänker vill jag bara tillbaks! Mitt lag (IfCentern blå) tog brons och det är jag riktigt stolt över! 
Men nu då, ååh. Jag är förkyld, varm, snurrig, ont i huvudet tror jag blev sjuk i det kalla höstvädret nere i Höllviken.. Har varit hemma idag.. får se hur det blir med imorgon!
På torsdag ska jag till Helsingfors med familjen! Kul! :D
Ska även försöka få till ett väldigt intressant inlägg eller nåt till kvällen, som pay för att jag inte blogga i helgen!
Ha det bra!

Mot Höllviken!

Nu är jag påväg till Höllviken med dom
Bästa! Louise, Jenny och Malin!
Ååååhhh, iår ska vi fanemej vinna!!
Och visa alla andra HUR man spelar fotboll! Så vi hörs på måndag, om jag inte får världens blogglust och bloggar från mobilen !


På bussen

Sitter på bussen till skolan, efter skolan idag ska jag hem, packa, plugga och sen drar vi till Höllviken! Taggad till tusen!
LYSSNAR PÅ "LYCKLIGARE NU" STORT FET LÅTTIPS TILL ER ALLA!


Jenny och Malin snart!

Sitter hos mamma, snart kommer Jenny och Malin.. tror jag..
Vi ska fixa det sista av Felicias födelsedags present kan inte skriva vad här, hon kanske läser..
Juste, jag ska ju till Höllviken cupen i helgen! Kommer nog inte blogga, eller så är det jättebra teckning där och jag kan blogga från mobilen! Men får se vad jag hinner och känner för.. Men jag ska vara tillbaka som vanligt på Måndag!
GLÖM INTE CHECKA MINA NYA FETA LÄNKAR I MENYN!
Har ingen kamera på mammas data så det får bli en gammal goding, srry guys!

Godnatt!!

Godnatt!
Imorgon ska jag träffa Malin & Jenny efter skolan, puss!


Mys med pappa, mamma imon!

Ska mysa med pappa nu, hem till mamma imon så aah.. 
Imorgon fyller min bästa vän år! Felicia, 12 år ! Herregud jag kommer typ spamma henne med texer på facebook, insta, sms osvosv 
Men sen är det tränning på kvällen igen, åhhh blev så arg idag! Min rygg har börjat jävlas igen </3
Tänkte fixa iordning länklistan i menyn snabbt, så kolla där! Kommer länka dom jag följer bara!
Ha det bra!
Hade ingen bild så det får bli en från innan idag!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM!

STELLA_WIDSTROM


Shopping

TJABBA TJENA HALLÅ! Idag har varit en rätt så chill dag.. efter skolan åkte jag in till stan med pappa!
Köpte en hel del :D
 
Min skolväska (adidas) va helt sönder :/ va helt inne på en ny adidas, älskar verkligen sånna väskor. Men sen så såg jag den här snygginen xd som kostade 400 spänn på stadium
ett tjockt hårband som typ mössa, 49 på gina
vantar 99 på H&M
Sen ett vanligt hårband till fotbollen, 39 på Glitter!
 
TACK PAPPA! <3
 

Nu ska jag få i mig något innan tränningen, ha det gött!

Oct. 10, 2012


FIRST DEEPSHIT

Okej nu tänker jag snacka på, precis vad jag behöver.. Gillar ni att läsa läs det här, gillar ni inte det så läs det inte... Men bara så ni vet allt kommer bara gå från en tråd från hjärnan till tangentbordet, already?
ok, Jag hr en jävligt go vän, inte bästa vän.... än typ xd men hon mår inte bra.. Inte för att jag gör det.. Men det är ett  gäng girls runt i Halmstad, dom hänger inte eller vissa känner inte varann. Men dom behandlar henna jävligt illa.  Men ni vet ordspråket YOU BREAK HER HEART, I'LL BREAK YOUR FACE det är så jag känner, och så det är..
Hon betyder så mycket för mig, hon är ledsen, ja då är jag det med... Du vet vem du är, du äger!
Sen har jag försökt snacka med en av dom personerna som behandar henne såhär.. Jag fick samma skit som hon får tillbaka.. Jag drar mig tillbaka.. Vill fortfarande inte ha några bråk vi inte kan lösa själva. Men en sak till minsta lilla, så kommer jag tillbaks, då smäller det! Jag är förbannad, på hur du behandlar min vän, andra med för den delen.. Om du nu läser detta och fattar att det är dig jag snackar om, jag vill inte ha några kommentarer fullspäckade med lögner och skit.. Gör det ända rätta och lägg av med det du gör!
 
 
NEXT: yes guy,s i'm in love! Fattade det igår... Än sålänge vet bara en person det... min kära Louise... får se om det blir något av det... 
 
Allt skit händer just nu... Förlorar vänner, bråk och allt.... Jag orkar inte.....
 
I helgen händer något jag verkligen ser fram emot, ska till Höllvikencupen med laget, ska bli najs, vänner, fotboll.. Kan det bli bättre? Ja det kan det... Men det är en sak mellan alla i mitt lag som jag inte tänker läcka ut..
Men jag får hoppas på det bästa!
 
Jag har en vän... tror att vi fortfarande är vänner... som sårade mig djupt... jag tror hen har gjort det igen... vet inte men mitt hjärta känns verkligen tomt... Får se hur jag gör med den personen! Just nu vet jag ingenting...
 
Nu ska jag skicka iväg ett sms till Jenny, en riktigt bra vän!
Ha det!
 
 
 

Inspiration

 
 
 
                      ~  KÄLLA ~

Sjöng i P4 Halland

Idag sjöng min klass på radio, P4 Halland!
Efter det fick vi tre timmars håltimme, jag gick runt lite här & var på skolan med Vlera!
Nu sitter jag med ipaden, ska plugga NO:n...... Tagga! Eller inte...
Sen ska jag träffa Jenny, riktigt go vän! Behöver verkligen henne just nu..

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!!! FUNDERAR PÅ EN DEEPSHIT TILLS IKVÄLL..
Hörs!


Dagen

Jag och Malin joggade upp till Jenny sen gick vi en långpromenad med henne, behövde verkligen prata uuuuuuuuut.. händer så mycket skit nu för tiden :/
Imorgon ska jag vara duktig, göra alla läxor och plugga sen ta en 8 km joggingrunda, gjorde det igår och det var så sköööönt!
I helgen är det höllviken! Så himla taggad! Det är i stort sett det ända jag tänker på.. 
Nu ska jag ta ett djupt samtal med Kristian på skype med (y)
 
Så ni får ha det så bra! Hörs!
 
 
 
 
MED DOM JAG MÅR SOM BÄST <3

TUMBLR

HAR SKAFFAT TUMBLR! KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


Nu header

Som ni ser har jag bytt header, det är Stina som har fixat den, GRYM är hon! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg! 
Ha det bäst!

Hos Malin

Yalla kompis, sitter vid Malins dator..
Malin pluggar.. Skulle egentligen med göra det men glömde böckerna i skolan. Så det får bli dubbelt imon istället </3
 
asså jag har PROBLEM med min rygg, ska inte rabbla upp hela långa storyn men har haft riktigt jobbigt i fotbollen och allt i stort sett "-" Men idag var jag hos en sjukgymnast, han sa att det är typ för att mitt skellett växer snabbare än musklerna, och det gör ONT . Så han gjorde massa strech övningar som sved till så jag typ började gråta.. Och nu ska vi börja göra det efter varje träning med...
 
Nu ska jag checka facebook, och lite bloggar, uppdaterar senare!
Puss

ON THA IPAD

Halloj, nu är jag inne på ipaden. Sitter och kämpar med NO:n vi har prov på onsdag D:
Idag har varit en helt ok dag, började 8.20 med engelska sen hemkunskap och franska sen fick jag dra hem. Skulle till en sjukgymnast..
Senare ska jag va med Malin och Jenny, vi ska typ plugga. Sen ska vi nog ut och springa.
Behöver dra ner till stan och inhandla någon dag med

Behöver ;
- vantar
- mössa
-scarf
- väska
- och ett par nya jeans

Men ni får ha det bra!


Låtarna just nu

Har fixat designen... halvt iaf.... Stina ska fixa en header åt mig.. Sen ska jag matcha in textsnitt färger osv när den är klar. 
Idag var jag med Malin, Jenny och Julia.
Vi gick på någon loppis, sen va vi hos mig och bara flummade "-"
 
Vad jag lyssnar på just nu:
 
Levels skrillex remix - avicii
gangnam style - psy
Hungry hearts - Nause
Good time - owl city
för stor - ansiktet
don't you worry child - swedish house mafia
Fucka ur - de vet du
 
 
Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.